KAKO SU SE UPOZNALI? NIJEDNA VODITELJKA U SRBIJI SE NIJE UDALA BOGATO KAO ONA: Aleksandri se NIJE SVIDEO NA PRVU
Muž voditeljke Aleksandre Gudelj, Foto: M.M./ATAImages

BOGATO

KAKO SU SE UPOZNALI? NIJEDNA VODITELJKA U SRBIJI SE NIJE UDALA BOGATO KAO ONA: Aleksandri se NIJE SVIDEO NA PRVU

Bogati biznismen je osvojio srce voditeljke Prve

Objavljeno: 11:05h

Zanosna brineta je 2008. godine započela televizijsku karijeru i od tada važi za jednu od najlepši voditeljki, a pored profesionalnih uspeha koje ređa, Aleksandra Gudelj i privatno živi svoju bajku.

Aleksandra je rođena 1984. godine u Zemunu, a jedno vreme se bavila i modelingom.

Ova prirodna lepotica je zapala za oko biznismenu Veljku Gudelju i od tad živi bajku.

Ona je trenutno jedna od najbogatijih voditeljki
Ona je trenutno jedna od najbogatijih voditeljkifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka sa Veljkom ima dva sina Milijana i Damjana i ćerku Emiliju, a mediji pišu da je ona trenutno jedna od najbogatijih voditeljki budući da je Veljko veoma uspešan biznismen i poslovni čovek koji svojoj porodici želi sve da priušti.

UPOZNAVANJE

Voditeljka je Veljka upoznala sasvim slučajno 2009. godine. Došla je na ručak u jedan restoran i tamo je nabasala baš na njega. U jednoj od svojih izjava za medije je priznala da joj se nije svideo na prvu "loptu".

Međutim, drugarica je opet pozvala u isti restoran. I, pogađate, opet je srela Veljka.Tada je, po pisanju medija, odlučila da krene u akciju i sama je hrabro napravila prvi korak. Tada su počeli da se češće viđaju i druže, ali još nisu bili u vezi. No, nakon nekog vremena i to se desilo, piše Glossy.

I tako je sve počelo....

Ono što je zanimljivo je da su se venčali u Africi pre 13 godina.

- Mi smo imali dve ceremonije, jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite koliko mi događaja za prepričavanje imamo - ispričala je uz osmeh Aleksandra svojevremeno za magazin Gloria.

Aleksandra Gudelj
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Setili smo se kako nam je za oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila i duga ispod koje smo napravili predivne fotografije. Bilo je tu i zanimljivosti, poput one da me je dever izveo i predao budućem mužu, a potom mi bio svedok, tj. kum na venčanju - rekla je ona, a Veljko je istakao da je supruga uz njega i u dobru i zlu.

13 godina bajke
13 godina bajkefoto: M.M./ATAImages

- Aleksandra me uvek voli istom jačinom, i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška - rekao je Veljko za pomenuti medij i dodao da je razvod reč koja se u njihovoj kući ne izgovara:

- Trebalo bi da postoji dobar razlog zašto bi to neko od nas rekao. Kada bi to bio slučaj, onda ni ona ni ja ne bismo više imali potrebu da budemo u ovoj zajednici.

Prava ljubav i troje dece
Prava ljubav i troje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su u decembru 2023. godine okupili sam krem srpske estrade na privatnoj proslavi koju su organizovali u poznatom beogradskom restoranu.

Tako su se na proslavi mikrofona latili i Svetlana Ceca Ražnatović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović i Radiša Trajković Đani...

Bonus video:

02:08

POZIV USRED EMISIJE Od 41.700 dinara mesečno, uštedim 200.000 godišnje Voditeljka šokirana strategijom bake: Ma šta pričate?

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.